På kommande

På kommande

135 m2

BOSTADSYTA

m2

TOTAL YTA

865 000 €

PRIS

Muotkavaara

STADSDEL

4 758 m2

TOMTSTORLEK

Charmig Villa nära nationalpark, med egen strand

Jerisrannantie 20, 99135 Kittilä

Villa | 3 sovrum, vardagsrum, kök, 2 badrum, öppet loft, omklädningsrum, bastu, wc, hall, förråd

Beskrivning

Har du letat efter semesterboende som kombinerar skönheten i vildmarken, lugn, med egen strand, boende av hög kvalitet och tillgången på tjänster inom en kort bilresa? I så fall kan denna stilfulla villa på Jerisjärvis västra strand bli din!

Placeringen av denna villa kan inte berömmas nog. Pallas-Yllästunturi nationalpark, belägen på motsatta sida, erbjuder oföränderlig natur att beundra, fjällcentra Levi, Ylläs, Pallas och Olos med sina olika frilufts- och sportmöjligheter ligger cirka en halvtimmes bilfärd bort, liksom tjänsterna från Muonio och Sirkka byar. Utmärkta restauranger finns inom ca 15 minuters bilresa. Objekt från detta område kommer mycket sällan till försäljning.

Arkitekt ritade villan byggdes till en mycket hög kvalitet och hållbart, med respekt för finskt hantverk och design och med bästa tillgängliga utrustning, maskiner och material. Uppvärmningslösningen är ekologisk bergvärme och energiförbrukningen i denna villa är mycket låg.

Villans elegans, stilfulla enkelhet och fridfulla skönhet charmar sina besökare, för att inte tala om terrassens utsikt över Jerisjärvi och den omgivande vildmarken. Det finns tillräckligt med sovrum för även en stor familj, två badrum, och du kan enkelt fly från kylan på vintern in din egen bastu eller jacuzzi.

Det är lätt att tappa hjärtat här i Finlands vackra vildmarksnatur, renlighet och tystnad. Det är också lätt att ta sig hit med flyg eller tåg. Avståndet från Kittilä flygplats är mindre än en timme, och närmaste tågstation ligger i Kolari, 80 km bort.

Om du känner att denna idyll kan bli ditt nya semesterparadis, vänligen kontakta oss för en visning på plats. Ses snart!

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

865 000 €    inf €/m2

Inteckningar

300 000

Fastighetsskatt

1045.00 €/år

Vattenavgift

58,33 €/mån

Disponent

150.00 €/år

Energiklass

Energicertifikat

Nej

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

261-409-27-26, 261-409-27-54

Fastighets namn

Jaaninmaa / Saganranta

Tomtstorlek

4 758 m2

Ägandet

Egen

Byggfakta

Byggnadsår

2009

Våning

2

Andra uppgifter