På kommande

På kommande

227 m2

BOSTADSYTA

295,50 m2

TOTAL YTA

2 249 000 €

PRIS

Kuusamo

STADSDEL

3 012 m2

TOMTSTORLEK

Skönhet av Rukatunturis topp!

Juhannuskalliontie 21 E, 93830 Kuusamo

Villa | 7 rum, öppen kökslösning, 5 badrum, bastu, spaavdelning, 2 toaletter, tvättstuga, förråd, garage, utomhus förråd

Beskrivning

I Rukatunturis majestätiska skönhet, vildmarkslandskap så långt ögat når erbjuds tidlöst stilfullt och högkvalitativt lyxigt boende. Denna atmosfär erbjuds i denna underbara fritidshem som ligger högst upp i Ruka.

På denna plats tar total frid och tystnad över sinnet, med utsikten, harmonin i interiören och de eleganta detaljerna. Den mörka tonen på väggarna i lägenheten kontra utomhus vitheten under halva året är en makalös kontrast. Fjället i sin sommarskrud kommer dock inte i skuggan av vinterlandskapet i sin gröna skönhet.

Detta stämningsfulla hem är en del av ett parhus på fjällsidan, där det finns 5 separata dubbelrum och alla har egna badrum. Dessa sovrum ligger på väldigt olika sidor av lägenheten, de gemensamma utrymmenas rymlighet och deras utmärkta placering skapar en avslappnad och trevlig miljö för en stor eller liten grupps semester.

Ett funktionellt och högkvalitativt kök, stämningsfulla eldstäder på båda våningarna och på balkongen, en lounge på nedervåningen, en rymlig bastu och en tvåpersoners bubbelpool skapar också sin egen höga stämning i detta hem. Ett varmt garage, snöskoter förråd, eget förråd för vinterutrustning och för veden, samt en rymlig tvättstuga tjänar hemmets funktionella helhet.

På vintern kan du åka skidor direkt från backen till denna fridfulla plats, och du kan åka igen nästa dag direkt från huset. Under den snöfria perioden går även gång- och cykelvägarna som går runt fjället alldeles intill. En restaurang som är känd för sin underbara utsikt och goda mat ligger också intill, och andra fantastiska tjänster och restauranger i Rukatunturi är bara en kort bilresa bort.

Om du känner att detta fritidsställe, som även har gett goda hyresintäkter för den nuvarande ägaren, kan bli din nya plats att njuta av lugn fritid, ren luft och vildmarksnatur, tag då kontakt. Ses snart!

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

2 249 000 €    7 623,73 €/m2

Inteckningar

800 000

Fastighetsskatt

1000.00 €/år

Vattenavgift

65 €/mån

Eluppvärmning

3250 €/år

Disponent

650.00 €/år

Energiklass

Energicertifikat

Nej

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

305-2-288-3

Fastighets namn

Rakka 3

Tomtstorlek

3 012 m2

Ägandet

Egen

Byggfakta

Byggnadsår

2010

Våning

2

Internet

Kohteessa Telian yhteys kotiin palvelu; netti, TV ja lisäpalvelut, jotka voidaan siirtää uudelle omistajalle.

Andra uppgifter