På kommande

På kommande

571 m2

BOSTADSYTA

688 m2

TOTAL YTA

5 250 000 €

PRIS

Ruka, Kuusamo

STADSDEL

1 015 m2

TOMTSTORLEK

Ultimat lyxskidstuga på den högsta byggplatsen i Finland!

Juhannuskalliontie 27 E 2, 93825 Kuusamo

Villa | 5 sovrum, stora rum, matsal, lounge, 7 badrum, 3 wc, bastu, tvättstuga, biljardrum, hemma-bio, spaavdelning, pool, gym, cigarr rum, vinkällare, garage, 2 tekniska utrymmen, förråd

Beskrivning

Denna ultimata lyxskidstuga i fyra våningar på toppen av Ruka är allt du någonsin kan förvänta dig från en plats som erbjuder allt från enkel ski in & ski out till alla andra tänkbara bekvämligheter och lyx.

Utsikten som sträcker sig till horisonten från denna lyxiga skidstuga, som ligger 457 meter över havet, är hisnande vacker och samtidigt majestätisk. Sjöar, vildmark, träsk, steniga sluttningar, så långt ögat når. Landskapet förändras efter de fyra årstiderna, från sommarens gröna till höstlövens färgpalett och sedan till det vita snötäcket som täcker allt i sex månader. Landskapen är som en målning av de vackraste föränderliga landskap med oändligt stora ramar.

Och om landskapet är hisnande, så råder samma känsla när man rör sig mellan våningarna. Inredningslösningar och detaljer får besökaren att känna naturens närhet och dess starka inflytande från ett utrymme till ett annat. Med de ljusa ytorna möter besökaren ?snö? vid entrén, sovplatserna och loungen. Härifrån går vi ner i tillståndet ”jord”. Till mellanvåningen, där vardagsrummets enorma höjd, den majestätiska öppna spisen, den öppna matsalen och det topputrustade köket som öppnar sig bakom, omger och överväldigar besökaren med varma träfärger och harmoniskt grått. Från detta tillstånd av rymd och samtidigt lugn, när man går ner till nästa våning, kan besökaren uppleva ”eld”. Den öppna spisen, bastuns värme, braskaminen på uteserveringen och den svalkande poolen med sina takduschar och motströmsanordning, i en vacker terrakottafärgskala, får sinnena att vakna upp till en sällan uppnåbar nivå av total harmoni.

De lyxiga och trevliga boendeutrymmena i denna skidstuga förstärks av de många rymliga lösningarna som har planerats noggrant in i minsta detalj. Utsikten över klipporna från sovrummen med egna badrum, det rymliga lugnet i loungen, biljardrummet med utsikt över horisonten, vårkvällens solterrass vid köket, biografsalen med topputrustning, gymmet med väggar som öppnar utåt, cigarr rum med eget ventilationssystem och den intilliggande vinkällaren murad med Kuusamo-stenar, är alla en del av att förstärka den unika atmosfären och boendet i denna ultimata lyxskidstuga. Om du till allt detta lägger till lugnet som upplevs i den vedeldade bastun som ligger på en brant sluttning och det lugna majestätet i landskapen som öppnar sig framför dig, är det lätt att säga att denna ultimata lyxskidstuga förmodligen är det bästa som norra Finland har att erbjuda.

Rukas mångsidiga tjänster, från utomhusaktiviteter året runt, sport, vinterskidåkning både i backarna och längdskidåkning, bra restauranger och andra serviceföretag fungerar som ett perfekt komplement till denna lyxiga skidstugas attraktivitet. Inte att förglömma det korta avståndet till flygplatsen och utmärkta förbindelser.

Det finns bara en sådan plats i världen. Vid sidan av all lyx och perfektion är stugans hemtrevliga mysighet unikt fascinerande och beroendeframkallande. Du vill helt enkelt inte lämna.

Om det här stället känns som att det tillhör dig, vänligen kontakta oss. Ses snart!

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

5 250 000 €    7 630,81 €/m2

Inteckningar

0

Fastighetsskatt

4019.76 €/år

Vattenavgift

44,69 €/mån

Uppvärmningskostnader

1 398,57 €/mån

Energiklass

Energicertifikat

Nej

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

305-416-132-14

Tomtstorlek

1 015 m2

Ägandet

Egen

Byggfakta

Byggnadsår

2010

Våning

4

Internet

4G 100 megan verkkoyhteys

Andra uppgifter