På kommande

På kommande

377 m2

BOSTADSYTA

565 m2

TOTAL YTA

2 900 000 €

PRIS

Bodom

STADSDEL

1,57 ha

TOMTSTORLEK

 

Eksklusiivinen järvenrantakiinteistö: Koe täydellistä rauhaa vain 30 minuuttia Helsingin keskustasta

Näsiniementie 9, 02740 Esbo

Egnahemshus, Tyst försäljning | 7h, k, rt, terassi, takkah, s, khh, vh, ullakkoh, var, varastorak, rantasauna

Beskrivning

Löydä rauhan ja yksityisyyden keidas, vain 30 minuutin päässä Helsingin keskustasta ja 20 minuutin päässä lentokentältä.

Tämä upea kiinteistö tarjoaa harmonisen yhdistelmän luonnonkauneutta ja modernia luksusta, yksityisellä rannalla, puistolla, tenniskentällä ja golfviheriöllä. Täydellinen lomahuvilaksi tai perhekodiksi. Puhdasvetisen järven rannalla sijaitseva näyttävä kiinteistö lupaa vertaansa vailla olevan elämäntyylin kokemuksen edustustilaisuuksia varten tai perheelle.

Upeat näkymät järvelle, puutarhaan ja vehreään ympäristöön luovat poikkeusellisen rauhallisen ilmapiirin. Vapaa-ajan paratiisina kohteesta löytyy yksityinen hiekkaranta, joka sopii erinomaisesti auringonottoon tai uimiseen, golfviheriö, tenniskenttä ja pieni jalkapallokenttä takaavat sen, että aina on mukavia aktiviteetteja tarjolla. Yksityinen laituri mahdollistaa monenlaiset vesiaktiviteetit, luonnonpuistot ovat lähellä, lyhyen kävelymatkan päässä on Kaisankoti-ravintola, hotelli ja kylpylähuvila.

Talviuintia, pulkkailua omassa pulkkamäessä, hiihtoa ja luistelua omalla luistelukentällä. Villa Bodomissa voit myös kokea revontulten taian kirkkaina öinä. Nauti perinteisen suomalaisen puulämmitteisen saunan terveysvaikutuksista järven rannalla, jota myös kertomuksen mukaan entinen presidentti Kekkonen käytti. Kesällä voit siis uida, meloa, tai soutaa läheiseen lounaspaikkaan arvostetulle Master Golf -klubille.

Äskettäin remontoitu 377 m² + 188 m² talo on suunniteltu viihtymiseen ja perhe-elämään. Siihen kuuluu viisi/kuusi makuuhuonetta, päämakuuhuone omalla kylpyhuoneella, kolme täyskylpyhuonetta ja kolme lisä 1,5 kylpyhuonetta. Kaksi saunaa tarjoavat täydellisen nautinnon. Tilava avokeittiö jossa on huippuluokan kodinkoneet ja upeat näkymät järvelle, on täydellinen ruoanlaittoon ja viihdyttämiseen.

Viihtyminen ja mukavuutta on ajateltu ja niihin löytyy elokuvahuone ja toinen tv-huone. Avoimet takat viihdealueilla luovat viihtyisiä kokoontumispaikkoja. Asunnossa on keittiön yhteydessä ruokapöytä sekä lisäksi suuri ruokailutila ja kaksi ulkoruokailuterassia tarjoavat runsaasti tilaa ruokailuun ja viihdyttämiseen.

Äskettäin remontoidussa kahden auton autotallissa on myös urheiluvälinevarasto. Päärakennuksesta löytyy myös vaatehuone ja toimiva, tilava pyykinhuoltoalue. Vierastalo tarjoaa majoitustilat vieraille tai laajennetulle perheelle, varmistaen kaikkien mukavuuden.

Nauti upeista panoraamanäkymistä järvelle Drop-porealtaasta ja seuraa kauriiden laiduntamista aamulla, ympäröivään luonnonkauneuteen uppoutuen. Huippuluokan varusteet koko talossa tarjoavat modernit mukavuudet luonnon keskellä. Kolmikerroksinen pohjoismainen suunnittelu keskittyy maksimoimaan järvinäkymät ja luonnonvalon, tarjoten rauhan ja yksityisyyden kokemuksen.

Lisätietoja tai yksityisen esittelyn varaamiseksi, ota yhteyttä

Manna Satuli
Partner, KTM, LKV
Puh: +358505502638
manna.satuli@sothebysrealty.fi

Tilläggsinfo och visning

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

2 900 000 €    5 132,74 €/m2

Fastighetsskatt

1334 €/år

Energiklass

Energiklass

B2018

Energicertifikat

Ja

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

49-403-2-151

Fastighets namn

SYVÄHUOKO

Tomtstorlek

1,57 ha

Ägandet

Egen

Generalplan

Generalplan

Byggfakta

Byggnadsår

1934

Våning

3

Building material

Sten

Roof type

Tegel

Ventilation system

Maskinell frånluft, Maskinell tilluft

Andra uppgifter

Blir ledig

Ledig enligt överenskommelse