På kommande

På kommande

319 m2

BOSTADSYTA

499 m2

TOTAL YTA

1 980 000 €

PRIS

Tomasby

STADSDEL

7 170 m2

TOMTSTORLEK

Ett unikt herrgårdsliknande hus på Tusby träsks västra strand!

Rantatie 100, 04310 Tusby

Egnahemshus | 8 rum, k, glasveranda, brasrum, 3 badrum, 2 wc, elbastu, strabdbastu, rökbastu, garage

Beskrivning

Det gamla kulturlandskapet längs med Tusby Rantatie kan nog inte berömmas. Detta bedårande landskap har redan njutits av viktiga personer som blivit kvar i Finlands historia, som till exempel Jean Sibelius och Pekka Halonen. Ainola och Halosenniemi ligger i närheten av detta hus som är nu till salu, och när man kör förbi dessa platser är det lätt att förstå varför denna miljö har varit en inspirationskälla och en tillvaro för avkoppling för dessa kända konstnärer.

Skönheten i miljön går hand i hand med detta hus skönhet. Byggnaden med mansardtak kan mycket väl se äldre ut än den som byggdes för tio år sedan, så väl passar den in i detta traditionella landskap. De rymliga utrymmena i detta hem, stora fönster som vetter mot sjön, ett vackert och högkvalitativt kök, matplatser med sjöutsikt både inne och ute på terrassen, 4 sovrum med klädkammare, flera badrum, bra byggkvalitet och tekniska lösningar, och inte minst husets A-energiklassstatus med bergvärme och fyrstegs värmeregleringssystem gör att denna bostad kanske har en antydan till lyxig lantlig romantik, en lättskött och bekymmersfri plats att bo på.

Förutom ett välbyggt och välskött hus finns det något för den gröna tummen att göra på gården, underhålla en redan byggd bruksträdgård eller en rosenträdgård. Odlingslådorna byggda för att underlätta arbete och odling och det rymliga växthuset väntar på en ny planteringssäsong kanske redan tillsammans med dig. Solen skiner på tomten hela dagen, men på kvällen kan du uppleva de vackraste ögonblicken på denna plats, när solen vänder på att skina bakom sjön och du kan njuta av dess glimt medan du kopplar av i antingen rökbastun eller i den större strandbastun med bad i sjön. Eller bara njuta av kvällen i detta landskap.

Om du kunde tänka dig att detta vackra hus med sina vackra omgivningar skulle bli ditt framtida hem, så hör av dig. Endast privata visningar. Ses snart!

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

1 980 000 €    3 967,94 €/m2

Inteckningar

1 200 000

Fastighetsskatt

3950.00 €/år

Vattenavgift

20,58 €/mån

Disponent

408.00 €/år

Energiklass

Energiklass

A2007

Energicertifikat

Ja

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

858-415-1-149

Fastighets namn

Myllärinranta

Tomtstorlek

7 170 m2

Ägandet

Egen

Byggfakta

Byggnadsår

2012

Våning

2

Internet

Elisan valokuitu

Andra uppgifter