På kommande

På kommande

150 m2

BOSTADSYTA

230 m2

TOTAL YTA

3 450 000 €

PRIS

Porkkala

STADSDEL

20 140 m2

TOMTSTORLEK

Skärgårdens skönhet, lugnet på din egen ö och stilfullt fritidsboende på kort avstånd från fastlandet!

Remmarholmen, 02480 Kyrkslätt

Villa | 2 sovrum, öppen kökslösning, matsal, vardagsrum, badrum, 2 wc, tvättstyga, entré, gäststuga, strandbastu, tekniskt förråd, båthus

Beskrivning

Har du drömt om en egen ö? Från ön, där de tidlöst stilfulla bostadshusen redan skulle stå klara, för dig och dina vänner. En ö där man kunde hitta ett skyddat ställe att vistas på i alla vindriktningar. En ö där du kan tillbringa fridfullt din fritid året runt.

Den här Remmarholmen som ligger utanför Porkkala representerar allt detta och mycket mer!

Byggnaderna är ritade av arkitekten Joanna Maury-Ahola; huvudbyggnaden, gäststugan och bastun har alla en atmosfär som lämpar sig för att vara nära naturen, med underbara små detaljer. Material som används i interiören; granit, glas, ek och furu och rostat cortenstål är benägna att öka känslan av lugn och naturens närvaro även inne i husen. Passagen från en byggnad till en annan görs lätt med spänger gjorda av hållbart sibirisk lärk. De stora terrasserna runt byggnaderna erbjuder en vindstilla plats oberoende vindriktning. Strandförrådet för hobbyutrustning och förnödenheter och den bastanta bryggan där man kan landa med helikopter vid behov är det perfekta tillskottet till detta fastighetskomplex som utstrålar perfektion.

Och om inredningen och detaljerna som underlättar ö-boende och känsla är noggrant genomtänkta på denna destination, så är även fastighetens tekniska lösningar. Bergvärme, ett reningssystem för att få dricksvatten från havsvatten och ett avloppsvattensystem som uppfyller dagens krav är alla redan genomtänkta och implementerade. En utomhusdusch, gaseldad spis, motoriserade solskyddsgardiner, belysningslösningar designade med fromhet och möbler tillverkade på plats bidrar också till njutningen av en bekväm fritid.

För en sjöfarande person är denna plats ett paradis, och bara 5 minuter från den lilla marinan.

Solen glittrar över öppet hav, kustklippor, små skärgårdstallar. Ett arkitektoniskt mästerverk precis intill denna skärgårdsmiljö. Att leva med naturen samtidigt som dagens tekniska lösningar gör livet enklare. Total frid, horisont, tid och utrymme för dina egna tankar. Remmarholmen erbjuder allt detta.

Om du känner att detta underbara ökomplex är ditt, vänligen hör av dig. Ses snart!

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

3 450 000 €    15 000,00 €/m2

Inteckningar

2 500 000

Fastighetsskatt

1793.86 €/år

Vattenavgift

125 €/mån

Disponent

40.00 €/år

Energiklass

Energicertifikat

Nej

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

257-479-2-48

Fastighets namn

Remmarholmen

Fastighetsbeteckning

257-479-2-48

Tomtstorlek

20 140 m2

Ägandet

Egen

Byggfakta

Byggnadsår

2010

Våning

1

Andra uppgifter