På kommande

På kommande

146 m2

BOSTADSYTA

1 345 000 €

PRIS

1 345 000 €

SKULDFRITT PRIS

Rödbergen

STADSDEL

1912

BYGGNADSÅR

 

En exceptionellt vacker lägenhet som imponerar med sina inredningslösningar på den livliga kontinentala Stora-Robertsgatan söker nya ägare!

Stora Robertsgatan 17-19 A 5, 00120 Helsingfors

Höghus | 4 rum, kök, klädrum, badrum/wc, hall/tambur

Beskrivning

När du kommer in i denna bostad får du en känsla av att du kommer in i en vacker herrgård med en sublim atmosfär, där alla ytor och detaljer i lägenheten är noga genomtänkta med stor kärlek och fromhet. Detta kan ses t.ex. i takrosetterna och de handmålade detaljerna på spegeldörrarna, samt användningen av marmor i golven i köket, lobbyn och badrummet, samt granitbänkskivorna i köket.

Denna lägenhet med öppen planlösning med två entréer och bra planlösning passar perfekt för antingen en större eller en mindre familj – med flera redan befintliga rum eller genom att enkelt koppla ihop dem. Höga rum, breda fönsterbrädor, garderob/omklädningsrum, och en rymlig och vältagen trappa med vacker dörr är små detaljer, men allt bidrar till känslan av att detta hem är en underbar gammal byggnad och säkerligen en av dess vackraste lägenheter.

Alla större renoveringar har gjorts i denna eftertraktade bostadsaktiebolag, inklusive en omfattande VVS-renovering, vilket gör att äga och bo i detta hem bekymmerslöst och attraktivt. Ytterligare värden för att bo i husbolaget är den gemensamma bastuanläggningen och gymmet som har renoverats för att göra dom bekväma, samt de fridfulla innergårds terrasserna för umgänge och planteringslådor för självodling.

Husets läge i livliga Rödbergen på en gågata med kontinental atmosfär kunde inte vara bättre för en familj som tycker om stadslivet. Tjänsterna och transportförbindelserna till centrum ligger en kort promenad bort, liksom Brunnsparkens underbara möjligheter till friluftsliv vid havet. Det finns fler olika restauranger, kaféer och stenfotsbutiker i detta distrikt än någon annanstans i Helsingfors. När du observerar gatans liv och rörelse från de närliggande kaféerna och restaurangerna får du oundvikligen en känsla av att du är någon annanstans i Europa.

Om denna intressanta kombination av interiör skönhet och livlig stadsmiljö verkar vara ditt nya hem, kontakta oss för mer information och för att ordna en visning. Vi ses snart!

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Pris- och boendekostnader

Försäljningspris

1 345 000 €    9 212,33 €/m2

Skuldfritt pris

1 345 000 €    9 212,33 €/m2

Vederlag

410 €/mån    2,81 €/m2

Finansieringsvederlag

0 €/mån    0,00 €/m2

Totala månadsvederlaget

410 €    2,81 €/m2

Vattenavgift per person

30.00 €/mån. Enligt invånarantal

Bostadsinformation

Aktie numror

19-23

Våning

3/4

Balkong

Nej

Husbolagets bastu

Ja

Egen bastu

Nej

Energiklass

Energiklass

Kohde on suojelukohde, energiatodistusta ei vaadita.

Energicertifikat

Nej

Bostads- och fastighetsinformation

Husbolagets namn

Asunto-osakeyhtiö Iso-Roobertinkatu 17- 19

Hemort

Helsingfors

Disponent

Jari Johansson Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy

Fastighetsskötsel

Huoltoyhtiö. (Mc Clean Kiinteistöhoito Oy).

Inkomster

312.042,83 €/år

Långfristiga lån

1 906 315,06 €

Inlösensklausul

Lunastusoikeus osakkailla

Ägandet

Egen

Tomtstorlek

2 110 m2

Byggnadsår

1912

Våning

3/4

Bostäder

41

Andra uppgifter

Form av ägandet

Egen