På kommande

På kommande

65 m2

BOSTADSYTA

89 m2

TOTAL YTA

335 000 €

PRIS

Sunnanvik

STADSDEL

7 840 m2

TOMTSTORLEK

Lantlig idyll och lugn en halvtimme från huvudstadsregionen

Sunnanvik 68 B, 02580 Sjundeå

Egnahemshus, Villa | Tupakeittiö/oh, mh, veranta, pukuhuone/mh, ph, s, wc

Beskrivning

Oavsett om du letar efter ett ställe för fritid eller permanent boende, beläget i lugn och ro i naturen, på en vacker och vindskyddad trädgårdstomt, borta från stadens brus, men ändå bara mer än en halvtimmes bilfärd från Helsingfors centrum. I så fall kan denna idyll i Sjundeås Sunnanvik bli din.

Detta hus byggdes på 60-talet och omges av en charmig och välskött trädgård med egna träd, bärbuskar och grönsaksodlingar. Det finns dock tillräckligt med gräsmatta för olika sommardagsaktiviteter, och utrymme finns för att bygga en pool. På gården hittar du ett stort tvådelat och prydligt lider, samt nästan din egen lilla stuga – ett sommarkök, ett vardagsrum med öppen spis, en drömplats för dagdrömmar? möjligheterna är många för detta lilla charmerande stuga.

Själva huvudhuset har renoverats omfattande under 2000-talet och det övergripande utseendet är snyggt modernt, men utstrålar ändå en stämningsfull stuganda. Stugan rymmer 4-6 personer och om det finns behov av ytterligare ytor finns det fortfarande gott om byggrätt kvar. Specialiteten är en strandtomt en kort bilfärd bort, där ägaren till denna tomt har en andel. En gångbrygga byggs för närvarande på denna plats för att tillåta bad, fiske, båtliv i en liten båt eller kanot – och njuta av sommardagarna på stranden och i vindskyddet som planeras för stranden.

I omedelbar närhet hittar du häststallar, en magnifik sandstrand tvärs över riksväg 51 och givetvis Pickala golfbana med nya paddelbanor och vinterskidspår. Strandpromenaden och båtplatserna ligger också en kort bit bort vid Pickala.

Om du känner att denna avslappnade oas är din familjs nya stuga eller hem, ta kontakt. Endast privata visninmgar kommer att hållas på fastigheten, så vänligen boka tid så snart som möjligt. Ses snart!

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

335 000 €    3 764,04 €/m2

Inteckningar

290 000

Fastighetsskatt

365.78 €/år

Vattenavgift

24,17 €/mån

Disponent

50.00 €/år

Energiklass

Energicertifikat

Nej

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

755-464-4-51

Tomtstorlek

7 840 m2

Ägandet

Egen

Byggfakta

Byggnadsår

1966

Våning

1

Andra uppgifter