Tulossa

Tulossa

261,20 m2

ASUINPINTA-ALA

1 980 000 €

MYYNTIHINTA

1 980 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Kaartinkaupunki

KAUPUNGINOSA

1886

RAKENNUSVUOSI

 

Avara, valoisa ullakkohuoneisto upeassa uusrenesanssitalossa Tähtitorninpuiston vieressä

Bernhardinkatu 1 D, 00130 Helsinki

Kerrostalo | 4h+k+sauna+terassi

Kuvaus

Tämä 261 neliöinen ullakkoasunto rakennettiin vuonna 2012 Asunto-osakeyhtiö Hafniaan joka on upea uusrenesanssityylinen taloyhtiö Etelärannan, Bernhardinkadun ja Unioninkadun päässä aivan Tähtitorninpuiston vieressä.

Rakennuksen rappukäytävä on aikakauden tyyliin todella koristeellisen upea ja asuntoon pääsee myös suoraan hissillä. Bernhardinkatu 1 sijaitsee rauhallisella alueella Kaartinkaupungissa meren tuntumassa, Espalle on täältä vain muutaman korttelin kävelymatka.

Koti avautuu hissistä avaraan eteistilaan. Eteisestä pääsee suoraan isoon olohuoneeseen ja avokeittiöön. Olohuoneessa on paljon tilaa sohvaryhmille ja ruokailuun. Isot kattoikkunat, lasitettu sisäterassi ja huoneen ikkunat tuovat paljon valoa avaraan tilaan, jossa on myös korkea huonekorkeus. Asunnossa on myös todella vähän ullakkoasunnolle tyypillistä matalaa tilaa.

Laadukas avokeittiö istuu hyvin kokonaisuuteen ja toimii hyvin avaran huoneiston keskuksena integroituine koneineen ja tyylikkäine niemekkeineen.

Asunnon viehättävin puoli on kuitenkin sen yli 50 neliöiset lasitetut terassihuoneet. Terassihuoneissa on isot kattoikkunat, joista tulee runsaasti valoa. Terassihuoneet toimivat hyvin olla myös TV-huoneena tai ruokailutilana. Terassihuoneessa on myös takka.

Asunnossa on 2-3 makuuhuonetta. Nykyisin käytössä olevat kaksi makuuhuonetta ovat molemmat isokokoisia. Päämakuuhuoneen yhteydessä on oma kylpyhuone. Toinen kylpyhuone on asunnon oma sauna- ja spaosasto, jossa on Iki-kiuas, tuplasuihku ja poreamme.

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

1 980 000 €    7 580,40 €/m2

Velaton myyntihinta

1 980 000 €    7 580,40 €/m2

Hoitovastike

1 271,11 €/kk    4,87 €/m2

Rahoitusvastike

53,16 €/kk    0,20 €/m2

Kok. vastike

1 324,27 €/kk    5,07 €/m2

Vesimaksu (hlö)

Huoneistotiedot

Osake No:t

1114-1157

Kerrosluku

5/5

Parveke

Ei

Ikk.suunta / näköala

Ikkunat sisäpihalle ja Bernhardinkadulle. Suuret kattoikkunat.

Keittiö

Keittiön kalusteet ovat SieMatic ja kodinkoneet ovat Gaggenau, erikoisleveä jääkaappi ja pakastin yhdistelmä jääpala-automaatilla, induktioliesi ja Savo liesituuletin, asia lämmitin, uuni ja mikroaaltouuni, kahvintekokone sekä astianpesukone

Kph/WC

Kaksi erillistä kylpyhuonetta, toisessa on sauna-osasto ja toisessa suihku. Märkätilojen hanat ovat Hans Grohe, Wc't Laufen.

Yhtiössä sauna

Ei

Oma sauna

Kyllä

Lisätietoja

*Yhtiöjärjestyksen 5§ mukaan myytävän huoneiston (D27) vastikkeen kerroin on 1,1. Yhtiöjärjestyksen 6§ mukaiset lainaosuudet lasketaan lattiapinta-alojen mukaan. * Myytävällä huoneistolla on kaksi osoitetta: Bernhardinkatu 1 B 27 ja Eteläranta 2 D 27. Mm. yhtiöjärjestyksessä ja is.todistuksessa käytetään huoneiston numeroa D27. * Tulisija on käyttökiellossa, mikäli osakkeenomistajalla ei ole osoittaa vuosittain tehtyä piirinuohoojan lausuntoa, missä tulisija on tarkastuksen mukaisesti todettu käyttökuntoiseksi. Tarkastuksen tilaa taloyhtiö piirinuohoojalta ja laskuttaa tulisijahormikohtaisesti osakkeenomistajalta (toimintakertomus ja tp 2019).
Lisätietoja osakeluettolusta: Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Energialuokitus

Energialuokka

F2013

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Bostadsaktiebolaget Hafnia

Kotipaikka

Helsinki

Isännöitsijä

Timo Hagner, timo.hagner@2727350.fi, 060001250

Kiinteistönhoito

Helsingin Kiinteistötekniikka Oy

Pitkäaik. lainat

50 004,37 €

Lisätiedot yhtiöstä

* Kts. erillinen liite: yhtiökokous 5.3.2019, ylimääräinen yhtiökokous 12.6.2019, Yhtiökokous 8.4.2020. * Yhtiöjärjestyksessä ja is.todistuksessa mainittuja huoneistoja G21, G22, G23 sekä autotalleja 1-11 ei ole rakennettu. * huoneistojen kunnossapidosta ja muutostöistä on ilmoitettava etukäteen taloyhtiölle kirjallisesti ja saatava muutostöille taloyhtiön hyväksyntä ennen töiden aloittamista (AOYL II osa 4.luku 7§ ja 5.luku 2§)

Tontin omistus

Oma

Rakennusvuosi

1886

Kerrosluku

5/5

Rakennusaine

Kivi

Kattotyyppi/kate

Pelti

Lämmitys

Kaukolämpö

Asuinhuoneistoja

27

Antenni

Kaapeli

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

Kaartinkaupunki - 0,5 km Helsingin keskusta, 1,0 km Grundskolan norsen 50 metriä, Norssi 200 metriä S-market 150 metriä, Alko 100 metriä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu noin 50 metriä, linja-autot, metro (Yliopisto)

Kaavoitustilanne

Asemakaava