Myymässä

Haluamme luoda kestävän asiakassuhteen, jossa otamme huomioon pienimmätkin tarpeesi ja toiveesi. Keskustelemme avoimesti ja kuuntelemme huolella, sillä tehtävämme on tehdä unelmistasi totta.

Tee elämäsi asuntokaupat

Tervetuloa onnistuneeseen asuntokauppaan!

Sovi maksuton arviokäynti!

Tiedätkö asuntosi markkina-arvon?

Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille – saat alueen asiantuntevimman lausunnon.

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Kunniatehtävä

  Snellman | Sotheby’s International Realty Finland toimii osana maailman suurimpiin kuuluvaa, menestyksekästä kiinteistönvälitysketjua Sotheby’s International Realty®, joten tarjoamme käyttöösi laajan kontaktiverkoston asiantuntijoineen. Myyntikanavamme kattavat tehokkaan maailmanlaajuisen markkinointiverkoston.

  Olemme erikoistuneet arvoasuntoihin. Jokainen toimeksianto saa myyntikohteenamme aseman, joka takaa sille erityisen, tavallista laadukkaamman palvelun.

  Tarjoamme käyttöösi laajan asiantuntemuksen niin kotimaan kuin kansainvälisilläkin markkinoilla. Edustamme alan parasta osaamista ja hoidamme sydämellä koko myyntiprosessin alusta loppuun asti. Takaamme, että käytössäsi on kauttamme alan moderneimmat ja tehokkaimmat markkinointikanavat sekä laaja asiakasverkosto. Näin saavutamme kohteellesi korkeimman mahdollisen myyntihinnan.

  Palvelumme

  Haluamme olla mukana elämäsi suuressa taloudellisessa päätöksenteossa, sen vaatimalla arvokkuudella. Voit aina olla vakuuttunut siitä, että saat asiantuntivimmat sekä luottamuksellisemmat neuvot kokeneilta välittäjiltämme.

  Haluamme olla osa koko myyntiprosessia, aina maksuttomasta arviointikäynnistä kauppaan saakka. Tinkimätön tavoitteemme on, että yhteistyö on hedelmällistä ja että kaikki asiakkaamme palaavat meille tulevaisuudessakin.

  Pyydä palvelutarjous maksuttomalla arviokäynnillä.

  Palveluhinnasto

  Välitystoimeksianto: Osakehuoneistot Helsingin keskustassa 2,95 % sis. alv 24%*
  (00100, 00120, 00130, 00140, 00150, 00160, 00170, 00180)
  Välitystoimeksianto: Osakehuoneistot 3,72 % sis. alv 24%*
  Välitystoimeksianto: Kiinteistöt 4,34 % sis. alv 24%*
  Välitystoimeksianto: Etä- ja erikoiskohteet 5,58 % sis. alv 24%*
  Vuokraustoimeksianto 1,5 kk vuokra sis. alv 24%*
  Minimipalkkio 5750 € sis. alv 24%*

  * Tai sopimuksen mukaan.