Tulossa

Tulossa

110 m2

ASUINPINTA-ALA

980 000 €

MYYNTIHINTA

980 000 €

VELATON MYYNTIHINTA

Kaartinkaupunki

KAUPUNGINOSA

1908

RAKENNUSVUOSI

 

Korkealla, todella valoisa, kaunis hyväkuntoinen jugendasunto

Korkeavuorenkatu 24 A, 00130 Helsinki

Kerrostalo | 3h, k, kph, wc

Kuvaus

Tässä kauniissa jugendrakennuksessa sijaitseva neljännen kerroksen 110 neliön asunnossa on paljon onnistuneita jugendajan piirteitä suurine ikkunoineen ja koristeellisuuksineen. Koska itse talo on mäen päällä ja olemme toiseksi ylimmässä kerroksessa, olemme kantakaupungissa harvinaisen korkealla. Täältä on avarat näkymät sisäpihalla kattojen yli ja kauniit näkymät Korkeavuorenkadulle toisiin jugend- ja uusrenesanssitaloihin.

Asunnossa on upea yhtenäinen käsinladottu kynnyksetön kalaruotoparketti, jossa on poikkeuksellisen kauniit friisit. Asunnon jokaisessa huoneessa on isot ikkunat, jotka tuovat sisään runsaasti päivänvaloa. Korkea yli 3 metrin huonekorkeus sekä isot ikkunat luovat avaruutta asuntoon.

Päämakuuhuoneeseen on ainakin ollut mahdollista jopa teettää ikkuna, josta näkisi Design-museolle ja kauniille Grand Residence rakennukselle Korkeavuorenkatua pitkin (Vaatii luvat). Jotkut sisäpihan puoleiset rakennukset ovat huomattavasti matalampia, joten näkymät sisäpihan puolella ulottuu paljon kauemmaksi mitä yleensä ja ovat todella ihastuttavat.

Keittiö on avokeittiö, johon mahtuu kookas ruokapöytä. Asunnossa on myös kaunis biotakka. Asunnon kylpyhuoneessa on amme ja suihku, täältä löytyy myös erillisvessa. Asunnossa on myös fiksusti suunnitellut säilytystilat.

Taloyhtiö on mainiosti sijoittunut Korkeavuorenkadulla mäen päälle vain kaksi korttelia Espalta. Alueelta löytyy kävellen useita ravintoloita ja kahviloita ja muutkin päivittäispalvelut. Jos kuitenkin haluaa käyttää autoa, löytää parkkipaikankin alueella helposti.

Lisätiedot ja esittelyt

Hinta- ja asuinkustannukset

Myyntihinta

980 000 €    8 909,09 €/m2

Velaton myyntihinta

980 000 €    8 909,09 €/m2

Hoitovastike

572 €/kk    5,20 €/m2

Rahoitusvastike

0 €/kk    0,00 €/m2

Kok. vastike

572 €/kk    5,20 €/m2

Vesimaksu (hlö)

20 €/kk/hlö

Huoneistotiedot

Osake No:t

7-7

Kerrosluku

4/5

Parveke

Ei

Ikk.suunta / näköala

Ikkunat Korkeavuorenkadulle ja sisäpihalle

Keittiö

Jääkaappi/pakastin (Siemens), keraaminenliesi (Siemens), liesituuletin/suodatin, astianpesukone, lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: maalattu/ parketti/ hyvä, kiinteät valaisimet.

Kph/WC

Suihku, peili, amme, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (mukavuuslämmitys märkätiloissa) - lattia-/seinä- ja kattopinnoitteet: laatta/ laatta/ hyvä.

Yhtiössä sauna

Ei tiedossa

Oma sauna

Ei

Lisätietoja

- Yhtiössä valmistaudutaan aloittamaan LVIS-remontti ensi vuonna. Tästä ei ole vielä yhtiökokouksen päätöstä, mutta toteutussuunnittelu on loppusuoralla ja sen jälkeen kilpailutetaan urakka. Yhtiökokous valitsee ja päättää urakoitsijan. Asunnon uusi omistaja pääsee valitsemaan kylpyhuoneen ja erillisvessan mieleisikseen. - Upea käsin ladottu kynnyksetön tamminen kalanruotoparketti friisillä. Korkeat jalkalistat. - Koko asunto laadukkaasti täysin remontoitu edellisen asukkaan toimesta. - Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: takka, kiinteät valaisimet. - Huoneiston vieressä käytävällä lisäksi oma varasto.
takka, kiinteät valaisimet.
Lisätietoja osakeluettolusta: Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Energialuokitus

Energialuokka

G2013

Energiatodistus

On

Yhtiö- ja kiinteistötiedot

Taloyhtiön nimi

Asunto-Oy Ruoko

Kotipaikka

Helsinki

Isännöitsijä

Jukka Euramaa, jukka@euramaa.fi, 09 175 288

Kiinteistönhoito

Kiintreistöpalvelu Ka-Po OY

Pitkäaik. lainat

158 218,79 €

Lunastuspykälä (asunnot/muut)

on, 2 viikkoa

Lisätiedot yhtiöstä

Taloyhtiössä käytössä: sauna (ei käytössä), ullakko, kellari.

Tontin omistus

Oma

Tontin pinta-ala

1 098 m2

Rakennusvuosi

1908

Kerrosluku

4/5

Rakennusaine

Tiili

Kattotyyppi/kate

Pelti

Lämmitys

Kaukolämpö

Asuinhuoneistoja

36

Antenni

Yhteisantenni

Suoritetut korjaukset

Putkisto 1968 Sähköt 1970 Katto osittain 1982-1983 Kaukolämpölaitteet uusittu 1989 Julkisivun kunnostus ja maalaus 1989 Katolla uusittu jakarännejä ja vesikatto maalattu 1993 Kaasu katkaistu 1994 Porrashuoneiden siistimismaalaus 1997 Sisäpihan julkisivun kunnostus 2000 Katujulkisivun rappauskunnostus ja maalaus 2002 Hissi rakennettu A-portaaseen 2003 Lukitus uusittu 2006 Patteriventtiilit uusittu 2006 Katon pinnoituksen uusinta 2007 Huoneistojen porrasovien konnostus,aalaus, postiluukkujen ja ovikellojen uusita 2009-2010 Vesikaton osittainen uusinta 2013 Kaukolämpölaitteiden uusinta 2014 Porrashuoneiden (B, C ja D) ulko-ovien uusinta 2016 Takapihan sadevesien ohjaus kaivoon 2016 Valopihakuilujen ja takapihan julkisivun rappaus 2019

Tulevat korjaukset

Varsinaisessa yhtiökokouksessa 1.6.2022 päätettiin käynnistää linjasaneerauksen toteutussuunnitelu laaditun hankesuunnitelman mukaisesti käyttäen lähtötasona edellistä linjasaneerausta. Toteutussuunnittelusta aiheutuneet kulut päätettiin rahoittaa luotollisen shekkitilin limiitin korotuksella 70 000 eurolla. Toteutuneet kulut muutetaan velkakirjalainaksi, joka jyvitetään osakkeenomistajien kesken. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 12.6.2023 päätettiin hyväksyä esitys suunnittelubudjetin nostamisesta 70 000 eurosta 200 000 euroon.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Omistusmuoto

Oma

Palvelut

S-market n 100 m, kivijalkakaupat Korkeavuorenkatu, useita ravintoloita esim Iso- Roobertinkadulla, lukuisia kahviloita. Kaksi korttelia Espalle

Liikenneyhteydet

Raitiovaunut, bussit lähistöllä,

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Helsingin kaupunki