Tulossa

Tulossa

260 m2

ASUINPINTA-ALA

401 m2

KOKONAISALA

1 250 000 €

MYYNTIHINTA

Kurttila

KAUPUNGINOSA

5 052 m2

TONTIN PINTA-ALA

Avara, loistavan sijainnin ja toimivien tilaratkaisuiden koti!

Mustanlahdentie 4 A, 02780 Espoo

Omakotitalo | 5mh, oh, rt, k, yläk. iso aula/oh/takkah, apuk, s, kphx2, eril.wcx2, et.aula, khh, vhx2, var, at kahdelle autolle

Kuvaus

Kivitalon jämäkkyyttä, rauhaa ja energiatehokkuutta, loistavia tilaratkaisuja lapsiperheelle, avaruutta, ylellisiä yksityiskohtia ja toimivuutta. Ovatko nämä uuden unelmakotinne kriteerejä? Jos näin, niin tämä Kurttilan Mustalahden kukkulalla uusia omistajia odottava erittäin hyväkuntoinen koti voisi olla teidän.

Tämä koti tarjoaa loistavat puitteet hyvin monimuotoiseen arkeen, perheen töihin, touhuihin ja harrastuksiin. Viisi erillistä huonetta palvelevat joko useampana makuuhuoneena tai tarpeen niin vaatiessa omina etätyöpisteinään. Tai mikä ettei omina pelihuoneinaan.

Yhteiset ja avarat ja takoilla varustetut olohuonetilat molemmissa pääkerroksissa toimivat loistavasti yhteisöllisen elämisen näyttämöinä ja liki seitsemään metriin kohoava olohuoneen torniosan ikkunaseinä ja katto antavat mahtavan avaruuden tunteen tähän tilaan. Yläkerran pieni apukeittiö antaa mahdollisuuden myös esim. toisen sukupolven tai mahdollisen muun tilapäismajoittujan suhteellisen itsenäiseen elämiseen. Yläkerran pesutilojen palvellessa isoine poreammeineen ja saunoineen taas koko isoa, tai pientä perhettä. Saunan jälkeen on ihana asettua taloa kiertäville parvekkeille ja terasseille joko vilvoittelemaan, ruokailemaan, tai muuten vain nauttimaan omasta katseilta suojassa olevasta rauhasta.

Kokonaisneliöiden ollessa n. 400, mahtuu näiden hyvin lämpöeristettyjen ja kantavien seinien sisään tilaa, jota on mahdollista muuttaa omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kellarikerroksen 140m2 voi valjastaa omaksi isoksi työtilaksi, studioksi, varastoksi, kuntosaliksi, mikä sitten oma tarve isoon lämpimään tilaan olisikin.

Toimivaa arkielämää ja samalla omaa rauhaa ajatellen tämän kodin sijainti ei voisi olla parempi. Mustalahden läheisyys julkisiin liikenneyhteyksiin, vastavalmistuvaan metroon sekä Kauklahden junayhteyteen, kuin myös Länsiväylän läheisyys ja läheltä kulkeva linja-auto tekevät arjesta sujuvaa ja kulkuyhteyksien käytöstä tehokasta.

Jos tämä koti tuntuu omaltanne, niin varaathan ajan omaan yksityisesittelyyn. Nähdään pian!

Lisätiedot ja esittelyt

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358 50 370 1883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
OTA YHTEYTTÄ

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

1 250 000 €    3 117,21 €/m2

Velkakiinnitykset

500 000

Kiinteistövero

1800.00 €/v

Vesimaksu

16,67 €/kk

Isännöitsijä

250.00 €/v

Energialuokitus

Energiatodistus

Ei ole

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

49-45-156-22

Tontin pinta-ala

5 052 m2

Tontin omistus

Oma

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Lisätietoja antaa

Espoon kaupunki

Käyttövesi

Kaupugin vesijohto

Viemäri

Kunnan

Lisätiedot

Kaupan kohteena on 3/10 määräosa kiinteistöstä. Hallinnanjakosopimus. Tietoliikenneyhteys jokaisessa huoneessa. Rakennusmateriaalina käytetty hyvin eristävää materiaalia, minkä vuoksi talo on erittäin energiatehokas (teräsbetonirakenne). Myös ikkunat ovat erittäin tiiviit. Lisätietoa energiankulutuksesta saat välittäjältä. Talossa vain ulkoseinät sekä välikatot (ontelolaatta) kantavia, eli huoneiden väliseiniä voi purkaa.

Rakennustiedot

Rakennusvuosi

2007

Kerrosluku

3

Rakennusaine

Betoni

Kattotyyppi/kate

Pulpettikatto, classic profiilipeltikate

Tilat/pinta-alat

Kellarikerroksessa iso (lämmin tila) varasto/ työskentelytila. Autotalli (lämmin tila) kahdelle autolle.

Lämmitys

Sähkö, aurinkopaneeli (tuotto 9000kWh/v), ilmalämpöpumppu (myös viilennys), poistoilmalämpöpumppu, varaava takka x 2

Ilmanvaihto

Koneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla (myös viilennys).

Laajakaista

Elisa valokuitu ja antennijärjestelmä.

Keittiö

Täyskorkea jääkaappi (vesi- ja jääpalatoiminto), täyskorkea pakastekaappi, keraaminen liesi, erillisuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, pöytätasot puu/kivi.

Kph/WC

Lattia laatta, seinät laatta. Peili, lavuaari, kylpyhuonekaapisto (ak), kiinteät valaisimet, saunan kph:ssa kahden istuttava poreamme sekä kaksi suihkua.

Lisätietoja

Olohuoneen ison ikkunallisen seinän ja tilan korkeus n. 6,70m. Ikkunat tässä tilassa tummennettu. Talo on teräsbetonirakenteinen ja erittäin energiatehokas. Kysy lisätietoja sähkönkulutuksesta välittäjältä.

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rasitteet/ Oikeudet

Venepaikka 49-878-10-0, osuus yhteinen maa-alue Torkningsplats 49-436-878-2, osuus yhteiseen vesialueeseen 49-876-1-0. Johtoalueen käyttöoikeussopimus (maakaapeli).

Palvelut

Ruokakauppa S-market Saunalahti 1,7 km, Koulut: Saunalahden koulu 1,3 km, Kungsgårdin koulu ja päiväkoti (ruotsinkiel.) 1,9 km, Päiväkoti Touhula Vekaralahti 2,6 km

Liikenneyhteydet

Linja-auto n. 300m

Lisätiedot

Ilmalämpöpumpun käyttöönoton jälkeen sähkökustannukset vähentyneet merkittävästi. Sähkölasku marraskuu 2022 92EUR, tammikuu 2023 125,15 EUR. Aurinkopaneelin käyttöönoton jälkeen: huhtikuu 2023 35 EUR (lämmitys ja muu sähkön käyttö 2 hlöä).