På kommande

På kommande

272 m2

BOSTADSYTA

2 146 972,71 €

PRIS

2 190 000 €

SKULDFRITT PRIS

Lauttasaari

STADSDEL

1962

BYGGNADSÅR

 

En vacker familjelägenhet till salu med underbar öppen havsutsikt åt två väderstreck

Enåsvägen 20 C, 00200 Helsingfors

Höghus, Tyst försäljning | 5-6h, keittiö, sauna, 2 kph, 2 erilliswc, 2 parveketta, terassi, khh, vaatehuone

Beskrivning

En vacker familjelägenhet till salu i Enåsen på Drumsö precis vid havet. Lägenheten har två plan och det finns ingång från båda planen. Det gemensamma trädgårdsområdet är vackert, och vid stranden finns en gemensam brygga och sandstrand.

På övervåningen, vid entrén, finns en stor hall och fri utsikt över både lägenheten och havet. Matsalen och det stora vardagsrummet är ett rymligt utrymme och fönstren släpper in mycket ljus. Det finns två balkonger på övervåningen, varav den ena är inglasad och upp till 14 meter lång. Båda balkongerna har utsikt mot havet. Vardagsrummet rymmer stora grupper av soffor och har en öppen spis. Matsalen får även plats med ett stort matbord, och ett mindre bord skulle passa på balkongen. Golvet är av god kvalitet teak.

Lägenheten har ett vackert Scavolini-kök och med bl a Gaggenau vitvaror. Köket har två stora kylskåp och gott om förvaringsutrymme. Köket kan även rymma ytterligare ett matbord. Köket renoverades 2019.

På övervåningen finns tre sovrum och möjlighet till ett fjärde sovrum finns också. Det stora sovrummet har fantastisk havsutsikt och ligger precis intill balkongen. De övriga sovrummen ligger bredvid varandra på andra sidan övervåningen.

På nedervåningen finns en spaavdelning med bastu med havsutsikt, stor jacuzzi och utgång till altanen. Därifrån kan du även enkelt promenera till husbolagets brygga för att bada i havet. Nedervåningen har mycket förvaringsutrymme och kan även vara ett femte sovrum eller ett gästrum. På nedervåningen finns även vardagsrummet, och här finns lägenhetens andra eldstad. Det finns underbar havsutsikt även från denna våningsplan.

Husbolaget har även en egen bastu, och det finns möjlighet till parkeringsplats med elladdning. Kvarteret är ett lugnt område och gården är välskött.

Enåsen är ett av Drumsös mest eftertraktade områden. Det finns många utomhusaktiviteter i området, till exempel cykling, idrottsplats, padel och tennis. Bussen går precis intill och tunnelbanan ligger på cirka 15 minuters promenad avstånd. Skolor och dagis finns också i omedelbar närhet.

Tilläggsinfo och visning

Pris- och boendekostnader

Försäljningspris

2 146 972,71 €    7 893,28 €/m2

Skuldfritt pris

2 190 000 €    8 051,47 €/m2

Vederlag

1 196 €/mån    4,40 €/m2

Finansieringsvederlag

828 €/mån    3,04 €/m2

Totala månadsvederlaget

2 024 €/mån    7,44 €/m2

Vattenavgift per person

Bostadsinformation

Våning

2

Balkong

Ja

Husbolagets bastu

Ja

Egen bastu

Ja

Energiklass

Energiklass

G2013

Energicertifikat

Ja

Bostads- och fastighetsinformation

Husbolagets namn

Asunto Oy Katajaharjuntie 20

Hemort

Helsinki

Fastighetsskötsel

Asme Tiimi Oy

Långfristiga lån

151 465,94 €

Ägandet

Egen

Tomtstorlek

3 673 m2

Byggnadsår

1962

Våning

2

Building material

Tegel

Roof type

Plåt

Heating

Fjärrvärme

Bostäder

11

Antenn

Kabel

Andra uppgifter

Blir ledig

Ledig enligt överenskommelse

Form av ägandet

Egen

Generalplan

Stadsplan