På kommande

På kommande

503 m2

BOSTADSYTA

565 m2

TOTAL YTA

1 190 000 €

PRIS

Kotka

STADSDEL

23 700 m2

TOMTSTORLEK

 

En unik modern fiskebysidyll belägen framför Kotka

Karhusaari 6, 48100 Kotka

Villa | Rakennuksia yhteensä 11kpl, mm. päärak., kokous- ja majoitusrak., saunarak.

Beskrivning

Denna Karhusaari fastighet är en oöverträffad mötes-, fest-, fiske- och semesterplats för användning året runt, och ligger ca 10 km från Kotka på en naturskön klippö omgiven av bra fiskevatten.

Tomtens yta är ca 2,8 hektar och på den klippiga stranden på norra sidan av denna finns en hamn skyddad av en 100 m lång, trappad vågbrytare. Det finns två pontonbryggor i hamnen även för större fartyg. Det är fullt möjligt att landa på gårdens södra platta klippstrand med helikopter.

Denna fritidsplats med vackra klippstränder har inhyst många gäster tillsammans med sina ägare i flera decennier. Destinationen, känd som affärsresemål, lockar kunder till ön år efter år för att njuta av det underbara landskapet och naturens frid, samt de gästfrihet som erbjuds av värden och värdinnan.

Atmosfären på ön, med sina stenblock, klippor och dungar som påminner om istiden, är mycket lugnande och rotad i naturen. Timmerbyggnader, en underbar panoramabastu och jacuzzi inbjuder till ett gott, socialt och aktivt sommarliv.

Utrymmet är en semesterplats med många möjligheter, som lämpar sig antingen för affärsbruk eller alternativt för gemensamt bruk av en större familj, storfamilj eller grupp av vänner. Byggnaderna är ordnade på ett ”by liknande sätt”, med betoning på gemenskap, men ändå så att alla boende får sin egen ro.

Ön har en egen vattenledning från staden Kotka, och avloppsvattnet tas om hand med hjälp av ett eget biologiskt reningsverk. De 11 pelarbaserade byggnaderna som ligger på tomten är alla i gott skick och det är lätt att ta sig från den ena till den andra längs spångar byggda av hållbart trä. Inredningsarkitekten Heikki Lindroos ritade byggnaderna och interiören.

Om du är intresserad, kontakta mäklaren för att be om ytterligare information och om en visning.

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358503701883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

1 190 000 €    2 106,19 €/m2

Fastighetsskatt

3818.51 €/år

Vattenavgift

1 000 €/år

Disponent

2000 €/år

Energiklass

Energiklass

NOTAVAILABLE

Energicertifikat

Ja

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

285-422-5-235

Fastighets namn

Noora

Tomtstorlek

23 700 m2

Ägandet

Egen

Generalplan

Generalplan

Byggfakta

Building material

Timmer

Roof type

Filt

Ventilation system

Maskinell frånluft, Maskinell tilluft, Värmeåtervinning, Heating and cooling

Andra uppgifter

Blir ledig

Ledig enligt överenskommelse