Tulossa

Tulossa

503 m2

ASUINPINTA-ALA

565 m2

KOKONAISALA

1 190 000 €

MYYNTIHINTA

Kotka

KAUPUNGINOSA

23 700 m2

TONTIN PINTA-ALA

 

Kotkan edustalla sijaitseva ainutlaatuinen moderni kalastajakyläidylli.

Karhusaari 6, 48100 Kotka

Huvila | Rakennuksia yhteensä 11kpl, mm. päärak., kokous- ja majoitusrak., saunarak.

Kuvaus

Tämä Karhusaaren tila on vertaansa vailla oleva kokous-, juhla,- kalastus- ja lomanviettopaikka ympärivuotiseen käyttöön, ja sijaitsee n. 10 km Kotkasta hyvien kalavesien ympäröimällä luonnonkauniilla kalliosaarella.

Tontin pinta-ala on n. 2,4 hehtaaria, ja tämän pohjoispuolen kalliorannalla on
100 m pitkän, porrastetun aallonmurtajan suojaama satama. Satamassa on kaksi ponttoonilaituria isommillekin aluksille. Tilan eteläiselle laakealle kalliorannalle on mahdollista laskeutua helikopterilla.

Tämä kauniiden kalliorantojen vapaa-ajanviettopaikka on palvellut omistajiensa myötä lukuisia vieraita jo muutamien vuosikymmenten ajan. Yritysmatkoistaan tuttu kohde houkuttelee vuosi vuodelta asiakkaita saarelle nauttimaan upeista maisemista ja luonnon rauhasta sekä isännän ja emännän tarjoamista kestityspalveluista.

Tunnelma saarella jääkaudesta muistuttavine siirtolohkareineen, kallioineen ja lehtoineen on erittäin rauhoittava ja luontoon juurruttava. Hirsirakennukset, upea panoraamasauna ja poreallas kutsuvat samalla hyvään, sosiaaliseen ja aktiiviseen kesäelämään.

Tila on monien mahdollisuuksien lomanviettopaikka, joka soveltuu joko yrityskäyttöön tai vaihtoehtoisesti isomman perheen, suvun tai ystäväporukan yhteiseen käyttöön. Rakennukset ovat sijoiteltu ”kylämaiseen tapaan”, yhteisöllisyyttä korostaen, mutta kuitenkin niin, että majoittujilla on oma rauhansa.

Tontille on vedetty oma vesijohto Kotkan kaupungista ja jätevesistä huolehditaan oman biologisen jätevesipuhdistamon avulla.
Tontilla sijaitsevat 11 pilariperusteista rakennusta ovat kaikki hyvässä kunnossa ja kulku näistä toiseen on helppoa kestopuusta rakennettuja kulkuteitä pitkin. Rakennuksien- ja sisustuksen on suunnitellut sisustusarkkitehti Heikki Lindroos.

Jos kiinnostuit, niin olethan yhteydessä välittäjään lisätiedoista ja esittelystä kysyäksesi.

Lisätiedot ja esittelyt

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358503701883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
OTA YHTEYTTÄ

Hintatiedot

Velaton myyntihinta

1 190 000 €    2 106,19 €/m2

Muut maksut

Sähkön kulutus: 41 000 kWh/v

Kiinteistövero

3818.51 €/v

Vesimaksu

1 000 €/v

Isännöitsijä

2000 €/v

Energialuokitus

Energialuokka

NOTAVAILABLE

Energiatodistus

On

Kiinteistötiedot

Kiinteistön tunnus

285-422-5-235

Kiinteistön tilannimi

Noora

Tontin pinta-ala

23 700 m2

Tontin omistus

Oma

Kaavoitustilanne

Yleiskaava

Lisätietoja antaa

Kotkan kaupunki

Käyttövesi

Vesiosuuskunnan osakas: Karhusaren Noora-tila ja Kotkan kaupunki. Tilalla on oma vesijohto, johto on vedetty Kotkan kaupungista. Painevesijärjestelmä/laitos. Biologinen jäteveden puhdistamo.

Rakennustiedot

Rakennusaine

Hirsi

Kattotyyppi/kate

Huopa

Tilat/pinta-alat

Kiinteistöllä on useampi rakennus, yhteensä 11kpl, joista olennaisimmat ovat: Päärakennus, kokous- & majoitustila, rivitalot 2 kpl, saunarakennus ja henkilökunnan rakennus. Kiinteistöllä lämmintä tilaa on n. 503m2. Yksittäisten rakennuksien pinta-alat: - Päärakennus: n.143 m2 - Kokous & majoitustila: n.180m2 - Rivitalot A & B: n.47m2 - Saunarakennus: n.86m2 - Henkilökunnan rakennus: n. 12,5m2 Rakennuksien lisäksi kiinteistöllä on mm. biologinen vesipuhdistamo n.23m2, Vesilaitos n.10m2, Savustamo n.10m2, Verstas + ajoneuvovaja n.30m2, Halkovaja n.20m2, Painokyllästettyä terassia n.300m, Painokyllästettyä kulkutietä n.350m, Satama & 2 ponttonilaituria, porrastettu aallonmurtaja, uimalaituri (teräs, pyörillä), lämmitetty ulkoporeallas ja helikopterikenttä. Pinta-alat omistajan ilmoittamia, ei tarkistusmitattuja. Pinta-alat voivat poiketa ilmoitetusta.

Lämmitys

Sähkö, ilmalämpöpumppu (11 kpl).

Ilmanvaihto

Koneellinen poisto, Koneellinen tuloilma, Lämmöntalteenotto, Heating and cooling

Keittiö

Jääkaappi (4kpl, hyvä), jääkaappi/pakastin (1kpl, hyvä), pakastekaappi (1kpl, hyvä), sähköliesi (1kpl, hyvä), erillisuuni ja -liesitaso (1kpl hyvä/uusi), liesituuletin (1kpl, hyvä), liesikupu (1kpl, hyvä), mikroaaltouuni, astianpesukone. Lattia: muovimatto. Kunto hyvä. Keittiön muu varustus: mm. kahvinkeittimet, yleiskone, leivänpaahdin, lämpöhauteet, Teema-astiasto, ruokailuvälineet, keittiövälineet, ruoantekovälineet yms. kattilat, kasarit, pannut, ulkogrilli sähkökäyttöinen, itikoden karkotuskone neuvoteltavissa mukaan kauppaan.

Kph/WC

Suihku/suihkukaappi (11 kpl, kunto hyvä), peili (13 kpl), kylpyhuonekaapistot (11 kpl, kunto hyvä), poreallas (1 kpl, jacuzzi). Lattia: muovimatto. Kunto hyvä.

Lisätietoja

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: irralliset vaatekaapit, markiisit, hälytys/valvontajärjestelmä, takka (2 kpl, ei varaava), lämminvesivaraaja (8 kpl), pyykinpesukone, kuivauskaappi/-rumpu, naulakko, satelliittiantenni, irtaimisto. Irtaimisto, vene, moottorikelkka ja mönkijä neuvoteltavissa mukaan kauppaan.
Etelä-kaakko rantaa n.150m, pohjoista kalliorantaa n.200m. Kohteessa osuus vesialueeseen. Kohteessa rannan käyttöön liittyvä rasite. Kiinteistön etelärannan edessä vesijättöä (veden korkeus saattaa vaikuttaa muutamalla metrillä rannan sijaintiin)

Muut tiedot

Vapautuu

Vapautuminen sopimuksen mukaan