På kommande

På kommande

147 m2

BOSTADSYTA

160 m2

TOTAL YTA

795 000 €

PRIS

Rukatunturi

STADSDEL

1 005 m2

TOMTSTORLEK

 

Hemtrevlig mysig ski-in/ski-out stuga i östra Ruka!

Vuosselintie 19, 93830 Kuusamo

Villa | 6 mh, avok., oh, rt, parvi, aula, kph, s, 3 wc, khh/varasto, terassi, autokatos

Beskrivning

När det gäller att vara nära till skidortens tjänster kan man inte tänka sig en mycket bättre stuga än denna Vuosselin Kruunu. Den östra sidan av Ruka, Ruka Valley, har utvecklats mycket de senaste åren, och speciellt för barnfamiljer erbjuder detta område en mängd olika skidåkning- och utomhusaktiviteter. Restaurangerna i området håller hög kvalitet, det finns flera caféer och uteterrasser, och det finns även en skiduthyrningsbutik och en livsmedelsbutik i området. Du kan enkelt njuta också av det breda utbudet av tjänster som erbjuds av västra Ruka, byn Ruka, antingen genom att åka skidor dit, eller genom att åka gondolen som färdas över fjället. Alla dessa tjänster ligger bara en kort promenad från Vuosselin Kruunu.

Även om stugans läge är centralt råder det en otrolig lugn och ro inne i stugan. Även skogsutsikten från det stora vardagsrummet och sluttningen som bryter igenom träden underbart – med vårsolen, är de absoluta wow-dragen i denna stuga, som måste upplevas på plats. Hela stugan andas mysighet, hemkänsla och värme, vilken atmosfär dels skapas av den stora öppna spisen, dels av de speciella kvalitetslamporna och loftets räckeskonstruktion som gjorts av lokala snickare. Du kan få liv och ljud i stugan genom att ta emot 16-17 personer, vilket är vad denna otroligt kompakta och väldesignade stugan inbjuder till.

Det finns saker att göra i Ruka- och Kuusamo-området året runt, och dessa möjligheter utvecklas ständigt. Transportförbindelser från Kuusamo flygplats fungerar också utmärkt till Ruka.

Om du känner att Vuosselin Kruunu kan bli din egen framtida fjällstuga eller som placeringsbostad, kontakta oss för mer information och en presentation.

Tilläggsinfo och visning

Tea Käyhkö

Senior Broker, BA, MA, LKV
+358503701883
tea.kayhko@sothebysrealty.fi
TA KONTAKT

Prisuppgifter

Skuldfritt pris

795 000 €    4 968,75 €/m2

Inteckningar

477 000 €

Fastighetsskatt

1300 €/år

Vattenavgift

750 €/år

Eluppvärmning

4200 €/år

Disponent

850 €/år

Energiklass

Energiklass

E2018

Energicertifikat

Ja

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

305-416-60-139

Fastighets namn

Vuosselin Kruunu

Tomtstorlek

1 005 m2

Ägandet

Egen

Generalplan

Stadsplan

Byggnadsrätt

200 m2

Use of water

Kommunalt

Byggfakta

Våning

2

Building material

Trä

Roof type

Filt

Andra uppgifter

Blir ledig

Ledig enligt överenskommelse