Your search results

helsinki_office

Yrityksemme Snellman Sotheby’s International Realty®


+358 (0)10 315 6900
 | info@sothebysrealty.fi | Kasarmikatu 3400130 Helsinki

Sotheby’s ja Sotheby´s International Realty®

Sotheby’s International Realty® historia juontaa perinteikkään Sotheby’s huutokauppakamarin perustamisvuoteen 1744. Sen rinnalle perustettiin vuonna 1976 kiinteistönvälitysketju, jonka ideana on tarjota laatutietoisille asiakkaille eksklusiivisten asuntojen markkinoilla yhtä vahvaa markkinaosaamista ja palvelutasoa kuin taiteen ja antiikin välityksessä, yhtä yksilöllisesti ja hienovaraisesti. Välitämme ainutlaatuisia kohteita, tyylillä.

Tänä päivänä 72 maassa yli 960 toimiston vahvuudella palveleva Sotheby’s International Realty® kuuluu maailman suurimpiin kiinteistöalan brändeihin. Laajalla alueella vaikuttava vahva franchising-ketju avaa asiakkaille eri puolilla maailmaa oven kansainvälisille arvokiinteistömarkkinoille.

Snellman Sotheby´s International Realty®

Ab Snellman LKV Oy Sotheby’s International Realty Finland aloitti toimintansa Helsingissä syksyllä 2015. Yhteistyökumppaniksi valikoitui paikalliset kiinteistömarkkinat hallitseva kiinteistönvälityksen asiantuntija Ab Snellman LKV Oy. Olemme yksi harvoista arvokiinteistöihin erikoistuneista välittäjistä, joka pystyy tarjoamaan laatutietoisille asiakkaille parhaat kohteet niin Suomessa kuin ympäri maailmaa.

Miksi Suomeen? Suomenlahden äärellä sijaitseva Helsinki on dynaaminen ja trendikäs Pohjoismainen pääkaupunki, joka on kiinnostava myös sijoittajan näkökulmasta. Suomen pääkaupunkiseutu kuuluu tällä hetkellä koko Euroopan nopeimmin kasvaviin alueisiin, joka tunnetaan erityisesti korkean teknologian kasvukeskuksena ja suomalaisen muotoilun dynamona. Helsingin kaupunkikuvassa trendikäs rakennussuunnittelu yhdistyy kulttuurihistorialliseen charmiin.

Olemme ylpeitä maamme monipuolisesta kulttuurista, joka on saanut vaikutteita sekä idästä että lännestä. Suomi on laajalti arvostettu saavutuksistaan niin tieteen kuin taiteen alalla kuin myös modernista, toimivasta infrastruktuuristaan. Henkeäsalpaavan kaunis luonto tarjoaa hienoja elämyksiä niin ainutlaatuisessa saaristossa kuin Lapin tunturimaisemissa.

Palvelufilosofiamme

Unelma täydellisestä kodista on unelmiemme työtä, sillä koti on paikka, jossa saavutettavissa oleva elämänlaatu kiteytyy parhaiten. Parasta luksusta koti on silloin, kun siinä on jotakin erityistä verrattuna alueen muihin asuntoihin sekä silloin, kun se vastaa asukkaidensa elämäntyyliä ja unelmia. Eksklusiivinen koti on erityinen niin ratkaisuiltaan, rakennuksena kuin sijainniltaan.

Kiinteistönvälittäjänä ja arvoasuntojen asiantuntijana olemme ylpeitä saadessamme yhdistää toisiinsa täydellisesti yhteensopivat kodit sekä asukkaat. Jokainen välittämämme koti on yhtä ainutlaatuinen kuin jokainen asiakkaamme.

Suomessa olemme keskittyneet välittämään pääkaupunkiseudun ja sitä ympäröivän rannikkoalueen premium-asuntoja ja -kiinteistöjä. Valikoimaamme kuuluu muun muassa laadukkaita loft- ja penthouse-asuntoja sekä arvokkaita uudisrakennuskohteita. Lisäksi välitämme vapaa-ajankohteita rannikon huviloista Lapin hiihtomajoihin.

Olemme taustamme ansiosta yhtä kotonamme niin kotikorttelisi kulmilla kuin kansainvälisillä arvokiinteistömarkkinoilla. Oletpa ostamassa tai myymässä asuntoa, kiinteistöä, vapaa-ajan kohdetta, maatilaa tai kokonaista kartanoaluetta, haluamme auttaa sinua tekemään elämäsi kaupat. Teemme haaveistasi totta!

Snellman Sotheby’s International Realty Finland on osa maailmaan suurimpiin kuuluvaa kiinteistönvälitysketjua, mikä tarjoaa meille mahdollisuuden tarkastella alaa tavallista laajemmalla perspektiivillä. Inspiraationamme ovat kiinnostavat, uniikit kohteet Suomessa ja koko maailmassa.

Avaamme uusia ovia